06.11.2020

Är Du talangen som borde ingå i vårt JB-Villan-Team?

Är Du talangen som borde ingå i vårt JB-Villan-Team?
Är Du driven, ansvarsfull och har kompetenser som kan utveckla oss ännu mer?
Är Du intresserad av att arbeta hos oss men hittar ingen ledig tjänst som passar Dig just nu?

SPÄNNANDE!

Vi ser gärna att Du anmäler Ditt intresse för att arbeta hos oss genom att göra en så kallad intresseanmälan. Då hamnar Du i vår sökandebank som används i kommande rekryteringar!

Maila Din intresseanmälan till pia@jbvillan.se

23.10.2020

Erfaren Kakelsättare sökes

Nu söker vi en driven och självständig kakelsättare. Är du en strukturerad och noggrann person som tycker om att hålla ordning omkring dig? Tycker du om att ta egna initiativ och vill du vara med och utveckla och effektivisera din arbetsplats? Sök då redan nu, urvalet sker löpande!

 

Arbetet som kakelsättare består av att lägga kakel och klinker i nybyggnation av monteringsfärdiga trähus i Skaraborgs län. Du ska arbeta självständigt och ha god erfarenhet i arbetet. Du har en stolthet och viljan att göra ett gott hantverk till våra kunder.

 

Nyckelområden i rollen är: Kundfokus, Arbetsplanering och Effektivitet

 

Vi erbjuder dig ett intressant och utvecklande arbete på ett företag med starkt varumärke och framtidstro. Du kommer att ingå i ett team som trivs med sitt arbete och har trevligt på jobbet. Vi satsar på att personalen skall må bra och värnar om positiv teamkänsla bland våra anställda.

 

Tjänsten är på heltid, dagtid

B-körkort är ett krav.

Maila oss din ansökan till pia@jbvillan.se SNARAST, Dock senast den 2020-11-16. Vi kommer att läsa ansökningarna fortlöpande, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista

Märk ansökan ”Erfaren kakelsättare”

Vill du veta mer kontaktar du HR-chef Pia Hansson 0515-72 05 98

Vi har redan gjort vårt medieval och vill därför inte bli kontaktade av andra rekryteringssajter, annons- och mediesäljare.

05.05.2020

Nybyggd villa till salu centrala Falköping

1-planshus 126,3 m2 boyta

Ihopbyggt garage 29,5 m2

 

Huset är nu sålt, och vi önskar de nya ägarna lycka till i deras nya JB Villa!

19.01.2020

VVS konstruktör för villaproduktion sökes

Vi erbjuder

JB Villan är flexibelt företag med korta beslutsvägar. Vi har en härlig arbetsmiljö i vårt nybyggda kontor.

Vi erbjuder dig ett intressant och utvecklande arbete på ett ekonomiskt stabilt företag med starkt varumärke och stark framtidstro. Du kommer att ingå i ett team som trivs med sitt arbete och har trevligt på jobbet. Vi satsar på att personalen skall må bra och värnar om positiv teamkänsla bland våra anställda.

Arbetet innebär

Tjänsten innebär huvudsakligen att ha ansvar för projektering av VVS, ventilation och energiberäkningar. Vidare ansvarar du för samordning, att hålla i kundkontakter, vara länken mellan hantverkarna, kommuner och leverantörer för att nå bästa lösningar inom VVS området. Arbetsuppgifterna är varierande, allt från beräkningar till projektering.

Vem trivs här?

Du har stort engagemang och är en flexibel lagspelare som växer med eget ansvar och sätter kunden i centrum. Du är duktig på att skapa relationer både internt och externt. Du gillar att vara spindeln i nätet och hålla samman projektering med hjälp av olika medarbetare. Du gillar snabba beslutsvägar och har god struktur och är mån om att göra ett bra jobb.

Dina kvalifikationer

Du som söker är utbildad högskoleingenjör eller likvärdig utbildning. Du har erfarenhet av CAD-projektering. Meriterande för denna tjänst är erfarenhet från entreprenadverksamhet sam erfarenhet av villaprojektering.

Är du dessutom en noggrann och effektiv kommer du att gå långt. Du bör tycka om att ta eget ansvar. Du har stora chanser till vidareutveckling inom företaget. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet och förmågan att samarbeta med andra.

Körkortskrav

B-körkort

Arbetstider och omfattning

Heltid och tillsvidare. Vi tillämpar provanställning.

Placering

Falköping, Gudhem

Ersättning

Individuell lönesättning.

Vill Du veta mer 

Kontakta Marie: 0515-72 05 96, marie@jbvillan.se

Ansökan

Välkommen med din ansökan med CV och löneanspråk via e-post till marie@jbvillan.se gärna så snart som möjligt, sista ansökningsdatum är 2020-03-30

17.10.2019

Grundpersonal sökes

Vi söker personal till våra grunder med arbete ute på byggarbetsplatser i Skaraborgs län. Du, ihop med dina kollegor, förbereder grunden inför gjutning. Tillsammans med kollega monterar du kantblock, isolerar grunden, armerar och gör klart grunden för gjutning. Du ska vara noggrann, gilla att jobba utomhus, ha engagemang, ha lätt att samarbeta samt ha en positiv attityd för att passa in i vårt team.

Tjänsten är nu tillsatt!

28.08.2019

Erfarna Snickare sökes

Arbetet som snickare består av nybyggnation av monteringsfärdiga trähus, från stomme till färdigt hus i Skaraborgs län. Du som tycker om att vara med i hela byggprocessen och se husen växa fram trivs här. Du gillar varierande arbete, och att få vara med på husen från början till slut. Du har en stolthet och viljan att göra ett gott hantverk till våra kunder.

Vi erbjuder dig ett intressant och utvecklande arbete på ett företag med starkt varumärke och framtidstro. Du kommer att ingå i ett team som trivs med sitt arbete och har trevligt på jobbet. Vi satsar på att personalen skall må bra och värnar om positiv teamkänsla bland våra anställda.


Tjänsten är nu tillsatt!

28.08.2019

Erfarna Kakelsättare sökes

Arbetet som kakelsättare består av att lägga kakel och klinkers i nybyggnation av monteringsfärdiga trähus i Skaraborgs län. Du ska arbeta självständigt och ha erfarenhet i arbetet. Du har en stolthet och viljan att göra ett gott hantverk till våra kunder.

Du skall ha en bred erfarenhet av yrket, vara noggrann, ha engagemang, lätt för att samarbeta och ha en positiv attityd för att passa in i vårt team.

Vi erbjuder dig ett intressant och utvecklande arbete på ett företag med starkt varumärke och framtidstro. Du kommer att ingå i ett team som trivs med sitt arbete och har trevligt på jobbet. Vi satsar på att personalen skall må bra och värnar om positiv teamkänsla bland våra anställda.

Vill Du veta mer Kontakta Marie: 0515-72 05 96, marie@jbvillan.se

Ansökan Välkommen med din ansökan till Marie: 0515-72 05 96, marie@jbvillan.se

14.11.2018

Välkommen på visning

1-plansvilla

Boyta: 129,2 m2

Garage/förråd: 27,7 m2

2-plansvilla

Boyta: 168,6 m2

Garage/förråd: 29,7 m2

07.08.2018

Första huset på Kopparslagaren rest

Idag monterar vi äntligen det första huset på området Kopparslagaren ett stenkast från torget i centrala Falköping. Det är det första av två visningshus som kommer upp i dagarna, och totalt kommer vi bygga 11 hus på området. Är ni intresserade av att bo i området, välkomna att kontakta oss.

18.04.2018

900 sålda hus

Idag firar vi att 900 kunder gett oss förtroendet att bygga deras nya hem!

16.04.2018

Välkommen på visning

Går ni i husbyggartankar och funderar på Trestadsområdet?

Passa på att besöka vårt visningshus i Uddevalla och kika på vad JB Villan kan erbjuda er! Kontakta Michael Täng för att boka en visning, tel: 0520-320 41 eller mail: michael.tang@jbvillan.se.

Varmt välkommen!

 

 

 

04.12.2017

Välkommen på visning

Adress: Moränvägen 1, 451 90 Uddevalla

Boyta: 154,2 m2

Garage/förråd: 23,4 m2

Pris: 4 500 000 kr eller högstbjudande

 

Huset är nu sålt!

21.11.2017

Välkommen på visningshelg

Tibro, Bråbacka: 1-plansvilla med sjöutsikt - huset är nu sålt!

Adress: Sjöängen 4, 534 94  Tibro

Boyta: 157,2 m2

Garage/förråd: 39,4 m2

Pris: 2 900 000 kr eller högstbjudande

 

Uddevalla, Sundsstrand: 1-plansvilla med havsutsikt

Adress: Moränvägen 1, 451 90 Uddevalla

Boyta: 154,2 m2

Garage/förråd: 23,4 m2

Pris: 4 500 000 kr eller högstbjudande

 

Husen är nu sålda!

10.11.2017

Vårt nya kontor

Vi har nu hunnit bo in oss ordentligt på vårt nya kontor i Gudhem, där vi bland annat fått en större kundutställning och nya kontorsytor. Ett stort lyft jämfört med vårt gamla kontor, och med större ytor kan vi också samlas fler vilket vi testat idag då vi haft team-kväll med personal och underentreprenörer.

05.04.2017

Nybyggd JB Villa säljes i Skövde - Välkomna på visning

Huset i Hasselbacken är nu färdigt och ute till försäljning. Välkomna till denna ljusa 2-plansvilla på 159,3 kvm och garage på 32,8 kvm.

Öppen planlösning på nedervåning och 3 bra sovrum samt allrum på övre plan. Två badrum och tvättstuga med utgång till garage.  

Visning sker på lördag och söndag 8-9 april, kl 13-15.

Åter igen - Varmt Välkomna 

 

Huset är nu sålt!

09.12.2016

Bygget av nya kontoret är i full gång

Det nya kontoret i Gudhem är nu i full gång och huset börjar ta form ordentligt.

- Många blir förvånade vad fort det går att resa och få på taket på en så stor byggnad, säger Christin, VD för JB Villan. 

- Och undan går det, när vi har så bra hantverkare med så mycket erfarenhet.  Det ska bli jätteroligt att följa bygget nu, på nära håll, och vi längtar tills vi får börja ta det i bruk. 

21.10.2016

Nytt Kontor i Gudhem

Nu ligger JB Villan i startgroparna för att utöka sina kontorsytor. Det nya kontoret kommer att vara placerat intill fabriken och kommer att stå färdigt lagom till sommaren 2017. Första spadtaget togs med både grävmaskin och guldspade. Jan-Bertil och Christin berättade med stolthet planen och detaljerna kring bygget. 

19.01.2016

Projektledare sökes

Tjänsten är nu tillsatt!
Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett intressant och utvecklande arbete på ett företag med starkt varumärke och stark framtidstro. Du kommer att ingå i ett team som trivs med sitt arbete och har trevligt på jobbet. Vi satsar på att personalen skall må bra och värnar om positiv teamkänsla bland våra anställda.

Arbetet innebär

Arbetet innebär att styra, leda och koordinera aktiviteter inom flera projekt samtidigt. Det pågår i regel ca 25-30 projekt i olika skede hela tiden. Du har som ansvar att stämma av de olika delarna i projektet, rapportera till styrgrupp m.fl. och se till att saker fångas upp och inte faller mellan stolarna.

Till din hjälp har du arbetskamrater inom respektive område t.ex. vd/ägare, inköpare, koordinator och byggteam som du jobbar tight med. Projektledaren ser till att projektet löper på och uppnår fastställda mål avseende tid, kvalitet enligt bolagets riktlinjer med hjälp av tidsplaner/kontrollplaner och riskanalyser. Det är en fördel att kunna jobba efter olika projektstyrningsmodeller. Du har också till uppgift att engagera och motivera sina arbetskamrater i de olika projekten, så de utför ett bra arbete och levererar rätt sak i rätt tid och till rätt kvalité.

Du arbetar med flödet från början till slutet av ett projekt. Med teamet i ryggen följer du byggprojektet i alla dess skeden och har en koordinerade roll med kontaktytor både internt och externt med kunder, entreprenörer, fabrik, kontor och kommuner.

Arbetsområde

Ditt arbetsområde är Skaraborgs län.

Vem trivs här? 

Du som är van att driva projekt har god struktur och är mån om att få en nöjd kund. Tjänsten innebär stor variation på arbetsuppgifter och förmåga till bra kommunikation. Ena dagen är inte den andra lik och du får självständigt planera stora delar av ditt arbete.

Dina kvalifikationer

En byggteknisk utbildning eller erfarenhet som kan värderas likvärdig eller god förståelse för byggarbetsplatser är meriterande. Erfarenhet av att leda och samordna personal är meriterande. Har du dessutom kunskap om och intresse för att producera bostäder i prefabricerade byggsystem är detta tjänsten för dig.

Din förmåga att skapa och bibehålla goda relationer med de du kommer i kontakt med är av stor betydelse för din framgång. Är du dessutom en noggrann och effektiv kommer du att gå långt. Du bör tycka om att ta eget ansvar och även kunna arbeta med högt tempo. 

Körkortskrav

B


Arbetstider och omfattning

Heltid och tillsvidare. Vi tillämpar provanställning.

Placering

Falköping

Ersättning

Individuell lönesättning.

Vill Du veta mer

Vi arbetar med en kvalitetssäkrad rekryteringsprocess i samarbete med HR-Partner i Väst AB. Du välkommen att ringa vår HR-konsult Charlotta Larsson på 070-670 57 18.

Ansökan 

Tjänsten är nu tillsatt!

 

 

04.12.2015

Villavisning i Habo 5-6 december

Varmt välkommen på husvisning i Bränninge Habo utanför Jönköping!

Kontakt: Göran Pettersson 070-6563212

 

18.11.2015

Första husen resta i Trollhättan

Våra första hus till Trollhättan har lämnat fabriken i Gudhem och kommit på plats. Två hus är nu monterade och vi ser fram emot färdigställande!

26.05.2015

Villa Vallmo invigd!

Onsdagen 20 maj invigde vi det första visningsexmplaret av Villa Vallmo, den nya husmodell som har specialritats av den världskände svenske stjärnarkitekten Thomas Sandell exklusivt för JB Villan. Över hundra särskilt inbjudna gäster, däribland många av våra samarbetspartners, kom för att vara med vid det högtidliga tillfället. Intresset har varit stort inte bara från trakten utan även från övriga landet. 

Välkommen på visning 30 eller 31 maj, 12.00–15.00, eller kontakta oss för visning vid annat tillfälle.

På bilden syns Thomas Sandell inviga det första Villa Vallmo. 

Mer om Villa Vallmo

25.05.2015

Välkommen på villavisning!

Lördagen 30 maj och söndagen 31 maj, kl. 12.00–15.00, visar vi våra uppmärksammade nya villamodeller Villa Vallmo och Energihuset. Varmt välkomna!

Villa Vallmo Strandskogen 3, Bråbacka, Tibro. Ritad exklusivt för JB Villan av världskände arkitekten Thomas Sandell. 

Energihuset Gårdsgränd 2, Trädgårdsstaden, Skövde. Huset som förbrukar mindre än en tredjedel av dagens energikrav för nybyggda hus.

För mer information ring 0705-100 795 eller 0739-80 33 44

17.05.2015

Dags för lansering av Villa Vallmo!

Onsdagen 20 maj håller vi ”housewarming” i Bråbacka Tibro för den första Villa Vallmo, huset som har specialritats exklusivt för JB Villan av den svenske internationelle stjärnarkitekten Thomas Sandell. Thomas kommer förstås själv att närvara vid evenemanget. Välkommen att kontakta oss för en visning av Villa Vallmo! 

Mer om Villa Vallmo

20.04.2015

JB Villan på Bomässan i Vänersborg 17–19 april

Vårt nya säljkontor i Trollhättan deltog i årets bomässa i Vänersborg där intresset var stort för JB Villan. Mässan hade över tiotusen besökare och många var nyfikna på oss. Besökarna uppskattade vår flexibilitet, våra konkurrenskraftiga priser och vår starka lokala förankring med kontoret och fabriken. Vi kommer absolut att delta på denna mässa även nästa år.

29.03.2015

Succévisning av Energihuset!

Det blev en mycket lyckad visning av vårt fina Energihus i slutet på mars. Vi hade denna gång satsat på ett inrett och stylat hus designat av Sparsmakat i Skövde. Ett stort antal besökande (ca 300 st) kom till vår visningshelg i Skövde. Vi hade vår energiexpert från Nibe på plats som visade hur våra solceller och effektiv jordvärme fungerade väl tillsammans i smarta energilösningar.

Mer om Energihuset

15.03.2015

Villa Vallmo – hus nummer 600 från JB Villan!

Vi är mycket stolta för att vår första Villa Vallmo, huset som vi har byggt i samarbete med stjärnarkitekten Thomas Sandell, också är hus nummer 600 totalt från JB Villan. Det kunde vi inte tro när vi byggde och sålde vårt första hus i Lidköping 1998!